DET SKA KÄNNAS SOM HEMMA

Tanken med inredningen i våra vagnar är att ni ska trivas och njuta i fulla drag av er tid i er vagn. Vi vill att det ska kännas som en belöning att komma tillbaka till den efter dagens aktiviteter. Ni ska längta till att få krypa upp i soffan tillsammans för att se film, spela spel, äta och umgås. Eller sträcka ut er i underbart sköna sängar. Och glädjas åt alla de praktiska och smarta lösningarna i ett kök, där allt finns inom räckhåll. Nedan kan du läsa mer om hur vi planerat inredningen i vagnens olika avdelningar: sovrummet, köket, vardagsrummet och badrummet.

Sovrummet – Marknadens tjockaste madrasser

Att sova gott under semestern borde vara en självklarhet. Därför hittar du marknadens tjockaste madrasser i våra
sängar. Dessutom kan man reglera temperaturen i vagnens sovdel separat och avskärmningarna mot övriga rum är integrerade, så att hela familjen kan sova gott. Vill du skapa mer utrymme på dagen, är vår förlängda tvärdubbelsäng perfekt. Sängen kan ställas i divanläge, vilket gör den 16 cm kortare. Självklart kan du få den elstyrd. Under dubbelsängen finns ett praktiskt förvaringsutrymme, och sängen kan lyftas upp när du ska städa.

HEADS UP: STÄLLBARA SÄNGAR

Ställbara huvudändar är standard i våra lång- och dubbelbäddar i samtliga vagnar, utom Edition-versionerna. Du ställer in lutningen i distinkta lägen och kan på så vis sitta upp i sängen, för att läsa eller använda datorn. Ett klart lyft för komforten!

Barnkammaren – För de små

Att resa med barn ska vara enkelt och bekvämt. Vi ligger långt framme med våra barnvänliga vagnar, där särskilda
barnkammarlösningar ger barnen ett eget näste att mysa i längst bak i vagnen. Våningssängar med tvådelat draperi blir som en egen koja. Draperier är standard i våra BK-vagnar och finns som tillval i övriga.

Köket – Hemmets hjärta

Det ska vara enkelt och inspirerande att laga mat även på semestern. Köket måste vara praktiskt och bekvämt med gott om ytor och förvaring. Det har alla våra kök. Dessutom har de ett fönster som bidrar till trivseln. Som tillval kan du välja induktionshäll och gasolugn. Med dem kan du laga precis samma mat som hemma. Inga problem att göra ett långkok eller griljera julskinkan alltså!

Vardagsrummet – MATPLATS OCH MÖTESPLATS

Här finns plats för allt och alla. Det är här vi äter, tittar på TV och umgås. Det är matrum och vardagsrum i ett. Soffgruppen är utformad för att ge plats åt så många som möjligt och du sitter garanterat skönt på den extra tjocka sittdynan. Den kan enkelt göras om till sovplats, så vips har du ett extra sovrum. Du väljer själv hur du vill att vardagsrummet ska se ut. Vilket tyg eller skinn du vill ha på soffan. Och vilka gardiner du tycker matchar.

Badrummet – En lyxigare känsla

Oavsett planlösning får du ett välplanerat badrum med gott om förvaring. Alla duschhörn avgränsas av en smart vikvägg som tar minimalt med plats. För extra rymlighet kan du välja ett badrum som går över hela den bakre vagnsbredden.

Toaletten – Bekväm och vridbar

En stabil och vridbar toalettstol är standard i alla våra vagnar. Det är ett smart sätt att utnyttja ytan bättre och gör det betydligt lättare att röra sig inne på toaletten.

Skriv in ett sökort och tryck Enter för att söka