Reservdelar och garantier

Service

Vi kallar det Polarservice

För över 40 år sedan satte vi servicenivån när en kund hade blivit stillastående mitt i sommarsverige – något Polars grundare Bertil och Håkan inte kunde stå ut med. De packade helt enkelt ner reservdelen, åkte till flygplatsen och flög ut till kunden, lagade vagnen och åkte hem igen. ”Polarservice!”, sa Håkan.

Det låter kanske otroligt, men historien är faktiskt sann och kommer alltid att vara vår ledstjärna för god service och kvalitet. Efter ytterligare decenniers erfarenhet av husvagnsbygge, norrländsk tjurighet och nya tekniska landvinningar har Polar blivit en komplett husvagn i alla avseenden där alla dina val, inredning och utrustning är gjorda av högsta kvalitet och med största omsorg. Inte konstigt att Polar är Sveriges genom tidernas mest sålda vagn!

Om du mot förmodan skulle bli stillastående med din vagn kan du vara lugn. Vi löser det åt dig.

Garantier

Ger dig trygghet

I samma stund som du får din nya Polarvagn blir du också trygg ägare till en husvagn med omfattande garantier och en svensk tillverkare som hjälper dig så långt det bara är möjligt. Dessutom har din vagn ett högt värde den dag den ska säljas eller bytas mot en ny.

Täthetsgaranti

TÄTHETSGARANTI i hela sju år följer alltid med din nya husvagn från Polar.
Även den bästa produkt behöver service och omtanke för att du ska kunna fortsätta njuta av den.
För att garantin ska vara giltig förutsätter den årliga kontroller. Vänd dig gärna till någon av våra auktoriserade serviceverkstäder, som också berättar om både förtjänster och fel för oss – så att Polar kan bli ännu bättre.

Fabriksgaranti – Nyvagnsgaranti

NYVAGNSGARANTI de två första åren ger dig som ägare en extra trygghet.

 

 

 


Reservdelar

Vi lagrar för din trygghet

På andra sidan gatan, mitt emot fabriken, finns vårt reservdelslager. Här ryms en stor del av våra reservdelar och tillbehör – vissa ända ifrån 1977. Vi tycker nämligen inte att trygghet bara handlar om att göra ett bra köp för stunden. Det handlar också om att veta att det man köper idag kommer hålla länge – även om man behöver byta ut någon del i framtiden.

Vi lagerför cirka 10 000 artiklar i en byggnad som är 3000 kvadratmeter stor. Lagret rymmer även sju anställda som ser till att du får rätt artikel ifall olyckan skulle vara framme.

 

Vi reserverar oss för felskrivningar, eventuella förändringar i produktion och pris, lokala avvikelser, skillnader mellan länder och att det på vissa bilder kan förekomma tillvalsutrustning.