Husvagnsmuséet

På 60-talet började Polar tillverka sina husvagnar, precis i samma veva som husvagnsboendet fick sitt genombrott och varenda svensk skulle ut på vägarna och bo på hjul. Det har förstås hänt mycket sedan dess, även om principen att vara fri att göra vad man vill, när och var man vill är densamma.

Husvagnsmuseet Interiör

På Husvagnsmuséet i Dorotea får du en bild av campinglivet de senaste 50 åren.

HusvagnsmuséetVårt husvagnsmuseum i Dorotea är Sveriges, möjligen världens, enda och hit är alla som vill kliva in i en värld av historia välkomna. Här visas inte bara husvagnar som någon gång i tiden var det allra senaste, här kan du få en bild av hela campinglivet under 50 år – som de matchande träningsoverallerna, det (ö-)kända hopfällbara campingbordet, plastporslin och mycket mer!

Muséet håller öppet under sommaren. Du bokar genom att ringa muséet på 0942 – 520 28.


Katalogarkivet

I vårt katalogarkiv bjuder vi på en riktig nostalgitripp! Här kan du titta i Polars kataloger från 60-talet och fram till idag.

Till katalogarkivet

 

Vi reserverar oss för felskrivningar, eventuella förändringar i produktion och pris, lokala avvikelser, skillnader mellan länder och att det på vissa bilder kan förekomma tillvalsutrustning.