Polar 680

Det här är en husvagn med väl tilltagna ytor. Det finns faktiskt plats för lite dans, om du vill. Så tänk på att välja ett fint golv – du kommer nämligen att se mycket av det!

680

Snabbfakta

  • Längd: 871 cm (med dragbom)
  • Invändig längd: 675 cm
  • Totalvikt: 2000-2650 kg
  • Bostadsyta: 16,05 m2

MED EN STÖRRE POLARVAGN finns det också plats för flera aktiviteter samtidigt. Vill du rensa bär eller torka svamp kan ditt sällskap fortfarande ligga i sängen med en bok eller se på tv. Dessutom får kocken ordentligt med plats i köket.

I Polar 680 finns planlösningen också vår nya planlösning TDS, med en fristående, tvärställd dubbelsäng. Det gör att både du och din sängkamrat kommer i och ur från flera håll.

För barnens skull

I år har vi prioriterat familjen och erbjuder flera planlösningar som passar stora och små – vi kallar dem barnrum (BR) och barnkammare (BK).

Prislista & Teknisk data

Välj planlösning Vivamus tincidunt ultricies nulla, id tincidunt lorem euismod sed.

Finansiering Räkna ut vad din husvagn kostar.

Hur mycket
kostar det?

I vår konfigurator kan du enkelt räkna ut hur mycket din nya husvagn kostar dig i månaden.

Till konfiguratorn!

Reservdelar & garantier Ta reda på vad som gäller.

Täthetsgaranti

Vi ger alla våra husvagnar och husbilar 7 års täthetsgaranti och det är vi ensamma om i branschen. I praktiken innebär det att du som Polarkund har 7 års garanti när det gäller utifrån inträngande vatten/fukt. Det enda du behöver göra för att garantin ska gälla är att varje år genomföra en täthetskontroll på din husvagn hos din verkstad och se till att dokumentationen kommer in till oss. De verkstäder som är auktoriserade för Polar skickar automatiskt in underlagen för registrering i vårt datasystem.

Fordonsgaranti

Nyvagnsgaranti de två första åren ger dig som ägare en extra trygghet.

Begagnade Polar 680 Botanisera i begagnatdjungeln.

Hitta ditt
guldkorn!

Hos BytBil kan du hitta begagnade Polar 680.

Skynda & fynda!

 

Vi reserverar oss för felskrivningar, eventuella förändringar i produktion och pris, lokala avvikelser, skillnader mellan länder och att det på vissa bilder kan förekomma tillvalsutrustning.