Polar 620

Polar 620 ger dig förvånansvärt mycket plats – samtidigt som den är så smidig på vägen att det är en fröjd att ha den med bakom bilen.

620

Snabbfakta

  • Längd: 824 cm (med dragbom)
  • Invändig längd: 619 cm
  • Totalvikt: 1700-1890 kg
  • Bostadsyta: 14,72 m2

EN ANNAN FÖRDEL är att du har inte mindre än sju olika planlösningar att välja mellan. En av dem är Polar 620 CTX – där X betyder att det finns en extra sittgrupp i mitten. Det är ett perfekt sätt att ge alla i vagnen en egen vrå. Men den kan också vara en utmärkt arbetsplats med förvaring, för dig som vill kunna jobba hemifrån – även när du är bortrest.

Tack vare sin storlek har Polar 620 dessutom gott om förvaringsutrymmen så att alla får plats med sina prylar, oavsett om det är fiskespön och badringar eller skidor och pjäxor.

Prislista & Teknisk data

Välj planlösning Vivamus tincidunt ultricies nulla, id tincidunt lorem euismod sed.

Finansiering Räkna ut vad din husvagn kostar.

Hur mycket
kostar det?

I vår konfigurator kan du enkelt räkna ut hur mycket din nya husvagn kostar dig i månaden.

Till konfiguratorn!

Reservdelar & garantier Ta reda på vad som gäller.

Täthetsgaranti

Vi ger alla våra husvagnar och husbilar 7 års täthetsgaranti och det är vi ensamma om i branschen. I praktiken innebär det att du som Polarkund har 7 års garanti när det gäller utifrån inträngande vatten/fukt. Det enda du behöver göra för att garantin ska gälla är att varje år genomföra en täthetskontroll på din husvagn hos din verkstad och se till att dokumentationen kommer in till oss. De verkstäder som är auktoriserade för Polar skickar automatiskt in underlagen för registrering i vårt datasystem.

Fordonsgaranti

Nyvagnsgaranti de två första åren ger dig som ägare en extra trygghet.

Begagnade Polar 620 Botanisera i begagnatdjungeln.

Hitta ditt
guldkorn!

Hos BytBil kan du hitta begagnade Polar 620.

Skynda & fynda!

 

Vi reserverar oss för felskrivningar, eventuella förändringar i produktion och pris, lokala avvikelser, skillnader mellan länder och att det på vissa bilder kan förekomma tillvalsutrustning.