Polar 590

Vill du ha en rejäl vagn med gott om utrymme och många valmöjligheter ska du titta på Polar 590. Den kan vara ett mysigt bo för både barn och barnbarn – eller en riktig lyxvagn för två.

590

Snabbfakta

  • Längd: 795 cm (med dragbom)
  • Invändig längd: 591 cm
  • Totalvikt: 1650-1890 kg
  • Bostadsyta: 14,05 m2

VILL DU HA PLATS FÖR BARN och barnbarn? Eller vill barnen ta med en kompis? Titta då på vår barnkammarlösning, BK. Med ett sängskåp ovanför dubbelbädden och tre bäddar i våningssängen får du faktiskt hela åtta sovplatser. Köp till draperier så blir varje våningssäng en mysig koja under regniga dagar!

Väljer du Polar 590 TR DB får du en lyxig känsla, ett rymligt vinkelkök och en soffa som rymmer många. Bakom draperiet finns den härliga dubbelbädden, garderober och en byrå. Men kronan på verket är nog ändå det generösa tvättrummet i hela vagnens bredd.

Prislista & Teknisk data

Välj planlösning Vivamus tincidunt ultricies nulla, id tincidunt lorem euismod sed.

Finansiering Räkna ut vad din husvagn kostar.

Hur mycket
kostar det?

I vår konfigurator kan du enkelt räkna ut hur mycket din nya husvagn kostar dig i månaden.

Till konfiguratorn!

Reservdelar & garantier Ta reda på vad som gäller.

Täthetsgaranti

Vi ger alla våra husvagnar och husbilar 7 års täthetsgaranti och det är vi ensamma om i branschen. I praktiken innebär det att du som Polarkund har 7 års garanti när det gäller utifrån inträngande vatten/fukt. Det enda du behöver göra för att garantin ska gälla är att varje år genomföra en täthetskontroll på din husvagn hos din verkstad och se till att dokumentationen kommer in till oss. De verkstäder som är auktoriserade för Polar skickar automatiskt in underlagen för registrering i vårt datasystem.

Fordonsgaranti

Nyvagnsgaranti de två första åren ger dig som ägare en extra trygghet.

Begagnade Polar 590 Botanisera i begagnatdjungeln.

Hitta ditt
guldkorn!

Hos BytBil kan du hitta begagnade Polar 590.

Skynda & fynda!

 

Vi reserverar oss för felskrivningar, eventuella förändringar i produktion och pris, lokala avvikelser, skillnader mellan länder och att det på vissa bilder kan förekomma tillvalsutrustning.