Polar 520

Polar 520 är visserligen vår minsta vagn, men ändå både komplett och riktigt rymlig! Det är en trivsam vagn där du nog kommer häpna över det utrymme du får på de dryga tolv kvadratmetrarna.

520

Snabbfakta

  • Längd: 711 cm (med dragbom)
  • Invändig längd: 507 cm
  • Totalvikt: 1450-1500 kg
  • Bostadsyta: 12,05 m2

Oavsett vilken Polarvagn du väljer vägrar vi att kompromissa med kvalitet och smarta lösningar. Med Polar 520 är det snarare tvärtom – här finns allt du behöver för att sova, äta och umgås!

Det här är nämligen vagnen som är både välutrustad och smidig, så att det blir riktigt enkelt att ta vara på både de korta stunderna och de riktigt långa ledigheterna. Dessutom är storleken ett klart plus på slingriga landsvägar eller trånga parkeringar. Inte undra på att den är så populär.

Prislista & Teknisk data

Välj planlösning Vivamus tincidunt ultricies nulla, id tincidunt lorem euismod sed.

Finansiering Räkna ut vad din husvagn kostar.

Hur mycket
kostar det?

I vår konfigurator kan du enkelt räkna ut hur mycket din nya husvagn kostar dig i månaden.

Till konfiguratorn!

Reservdelar & garantier Ta reda på vad som gäller.

Täthetsgaranti

Vi ger alla våra husvagnar och husbilar 7 års täthetsgaranti och det är vi ensamma om i branschen. I praktiken innebär det att du som Polarkund har 7 års garanti när det gäller utifrån inträngande vatten/fukt. Det enda du behöver göra för att garantin ska gälla är att varje år genomföra en täthetskontroll på din husvagn hos din verkstad och se till att dokumentationen kommer in till oss. De verkstäder som är auktoriserade för Polar skickar automatiskt in underlagen för registrering i vårt datasystem.

Fordonsgaranti

Nyvagnsgaranti de två första åren ger dig som ägare en extra trygghet.

Begagnade Polar 520 Botanisera i begagnatdjungeln.

Hitta ditt
guldkorn!

Hos BytBil kan du hitta begagnade Polar 520.

Skynda & fynda!

 

Vi reserverar oss för felskrivningar, eventuella förändringar i produktion och pris, lokala avvikelser, skillnader mellan länder och att det på vissa bilder kan förekomma tillvalsutrustning.