Polar 520

Polar 520 är vår minsta husvagn – men ändå så rymlig! Det här är verkligen en trivsam husvagn där man häpnas över utrymmet som fås på de dryga 5 metrarna.

520

Snabbfakta

  • Längd: 711 cm (med dragbom)
  • Invändig längd: 507 cm
  • Totalvikt: 1450-1500 kg
  • Bostadsyta: 12,05 m2

Det ligger en hel del planering bakom Polar 520. För även om det är vår minsta husvagn har inga kompromisser gjorts, varken på smarta lösningar eller kvalitet. Snarare tvärtom! Det här är nämligen husvagnen som gör det enkelt att ta tillvara på både korta och långa lediga stunder. Dessutom är det ett klart plus att Polar 520 är så smidig. Både på slingriga landsvägar och i trånga parkeringsfickor.

I Polar 520 erbjuds du en planlösning med dubbelsäng. Mitt emot finns en byrå med fönster som går att byta mot garderober om du skulle behöva extra förvaring. Sedan har rad olika inredningsalternativ som gör att du kan anpassa till exempel förvaring, sov- och sittplatser helt efter dina behov.

Prislista & Teknisk data

Välj planlösning Vivamus tincidunt ultricies nulla, id tincidunt lorem euismod sed.

Finansiering Räkna ut vad din husvagn kostar.

Hur mycket
kostar det?

I vår konfigurator kan du enkelt räkna ut hur mycket din nya husvagn kostar dig i månaden.

Till konfiguratorn!

Reservdelar & garantier Ta reda på vad som gäller.

Täthetsgaranti

Vi ger alla våra husvagnar och husbilar 7 års täthetsgaranti och det är vi ensamma om i branschen. I praktiken innebär det att du som Polarkund har 7 års garanti när det gäller utifrån inträngande vatten/fukt. Det enda du behöver göra för att garantin ska gälla är att varje år genomföra en täthetskontroll på din husvagn hos din verkstad och se till att dokumentationen kommer in till oss. De verkstäder som är auktoriserade för Polar skickar automatiskt in underlagen för registrering i vårt datasystem.

Fordonsgaranti

2 års fabriksgaranti förlänger vi nu med hela ytterligare 4 års fordonsgaranti, vilket ger totalt 6 år av trygghet*. Detta gör din Polar både unik och mer värdefull och ger dig som ägare en extra trygghet under lång tid framöver. Garantin gäller både för våra husvagnar och husbilar.

Vägassistans för din husbil

Om din husbil drabbas av punktering eller andra bekymmer, låt inte det förstöra resan. Om du befinner dig inom Europas gränser ingår kostnadsfri hjälp med reparation, bärgning, hyrbil eller till och med hotell eller hemresa om så skulle krävas (givetvis först efter godkännande från assistansleverantören)

Begagnade Polar 520 Botanisera i begagnatdjungeln.

Hitta ditt
guldkorn!

Hos BytBil kan du hitta begagnade Polar 520.

Skynda & fynda!

 

Vi reserverar oss för felskrivningar, eventuella förändringar i produktion och pris, lokala avvikelser, skillnader mellan länder och att det på vissa bilder kan förekomma tillvalsutrustning.