Polar Kodiak

Den som sitter med en lång önskelista i handen och letar husbil kan sluta leta här och nu. Polar Kodiak är nämligen en av marknadens mest välutrustade, välbyggda och välisolerade husbilar. Och då har vi inte ens börjat prata om insidan.

Kodiak

Snabbfakta

  • Längd: 840 cm
  • Invändig längd: 670 cm
  • Totalvikt: 5000 kg
  • Bostadsyta: 14,7 m2

Vi börjar alltså utifrån. I grunden är Polar Kodiak en halvintegrerad husbil, utrustad med ABS-bromsar, byggd på ett treaxlat chassi från välkända Fiat/Alko. Den har rejäla lastutrymmen som matchar sin väl tilltagna lastvikt. Längst bak i husbilen finns det gott om plats för grill, cyklar eller skidor och i entrén hittar du vår omtyckta instegsgarderob som tar gömmer en hel del skor och ytterkläder med mera.

Inredningen går efter principen ”extra allt” och snålar inte på bekvämligheterna. Bilen har vattenburen golvvärme som du kan reglera individuellt och till exempel få sovdelen svalare än resten av bilen. Längst bak ligger sovrummet, där du väljer mellan två enkelsängar eller en fristående dubbelsäng. Oavsett vilket du föredrar sover du alltid bekvämt med tjocka härliga madrasser när du väljer Polar.

Köket ligger strategiskt placerat i mitten och är utrustat med dämpade luckor, riktade spotlights, takluckor, ett rundat vitrinskåp och en smart nedfällbar hylla för kaffebryggaren. Middagen tillagas på en fyrlågig spis och råvarorna förvarar du i vårt exklusiva Tec tower som rymmer både kyl, frys och ugn.

Framtill kan du antingen välja mellan en L-formad sittgrupp med en elstyrd alkovsäng som klarar en belastning på upp till 300 kilo eller en härlig nedbäddningsbar sittgrupp.

Vårt egenutvecklade elsystem som låter dig sköta all el från en och samma display. Där kan du dessutom programmera både ljus och värme och har total koll på bland annat avloppstank, batteriet i boendedelen och den 108 liter stora vattentanken. Det finns också möjlighet att programmera olika ljusscenarion och individuellt styra dimmern för varje lampa.

Polar Kodiak bjuder på mycket redan i standardutförande så de enda tillvalen är automatlåda, stödben och AC i boendedelen.

Välj planlösning Vivamus tincidunt ultricies nulla, id tincidunt lorem euismod sed.

Reservdelar & garantier Ta reda på vad som gäller.

Täthetsgaranti

Vi ger alla våra husvagnar och husbilar 7 års täthetsgaranti och det är vi ensamma om i branschen. I praktiken innebär det att du som Polarkund har 7 års garanti när det gäller utifrån inträngande vatten/fukt. Det enda du behöver göra för att garantin ska gälla är att varje år genomföra en täthetskontroll på din husvagn hos din verkstad och se till att dokumentationen kommer in till oss. De verkstäder som är auktoriserade för Polar skickar automatiskt in underlagen för registrering i vårt datasystem.

Fordonsgaranti

2 års fabriksgaranti  och vägassistans.

 

Vi reserverar oss för felskrivningar, eventuella förändringar i produktion och pris, lokala avvikelser, skillnader mellan länder och att det på vissa bilder kan förekomma tillvalsutrustning.