Polar Grizzly

Polar Grizzly är flexibel och bekväm, i ett snyggt och smidigt format. Den är naturligtvis byggd för året runt-bruk, så att du enkelt tar dig fram på såväl nordiska vintervägar som slingriga serpentinvägar runt Medelhavet.

Grizzly

Snabbfakta

  • Längd: 740 cm
  • Invändig längd: 570 cm
  • Totalvikt: max 4250 kg
  • Bostadsyta: 12,5 m2

I GRUNDEN ÄR POLAR GRIZZLY en halvintegrerad husbil byggd på ett tvåaxlat chassi från välkända Fiat/Alko, med ABS-bromsar. Den finns i tre varianter, varav två har ”garage”, som ger dig extra gott om förvaring som du når via en generös, utvändig lucka.
Så fundera över hur du lever ditt mobila liv och välj det som passar dig bäst.

Entrén
Direkt innanför dörren finns vår populära instegsgarderob för skor och ytterkläder. Sedan ställer du fötterna på det varma, sköna golvet. Hela husbilen har vattenburen golvvärme och den fina golvmattan i mörkgrått klinker bidrar till en känsla av rymd.

Fräscht och smart kök
Köket har fräscha, vita lådor och köksbänkar. Här finns en stor kyl med köldfack och 4-lågig gasspis som standard. Titta på tillvalen induktionshäll och Tectower, den sistnämnda innehåller bl.a. gasolugn.

Sovrum & toalett
I Grizzly med garage är sovdelen upphöjd. Golvets nivåskillnad bildar ett trappsteg så att det är lätt att ta sig i och ur sängen.
Välj två enkelsängar eller en dubbelbädd.

Två sidofönster ger bra ljusinsläpp. Men om du vill slippa morgonljuset drar du ner rullgardinen som är inbyggd i fönsterkarmen. Vill du sova med öppet fönster finns inbyggda myggnät.

I Grizzly TM DB och TM LB får du vår nya toalett med integrerad dusch. Välj till en gasoldriven förbränningstoalett så blir tömningen ett rent nöje! I TR LB, finns plats för ett stort toalettrum över hela husbilens bredd.

Rustik inredning
Inredningen är rustik, med väggar och luckor i mekongteak. De rymliga överskåpsluckorna är elegant tonade och har en rand i borstad aluminium.

I förarhytten finns belysningspunkter och sittgruppen har flera läslampor – en viktig detalj för stämningen

Katalog

Prislista

Reservdelar & garantier Ta reda på vad som gäller.

Täthetsgaranti

Vi ger alla våra husvagnar och husbilar 7 års täthetsgaranti och det är vi ensamma om i branschen. I praktiken innebär det att du som Polarkund har 7 års garanti när det gäller utifrån inträngande vatten/fukt. Det enda du behöver göra för att garantin ska gälla är att varje år genomföra en täthetskontroll på din husvagn hos din verkstad och se till att dokumentationen kommer in till oss. De verkstäder som är auktoriserade för Polar skickar automatiskt in underlagen för registrering i vårt datasystem.

Nybilsgaranti

2 års fabriksgaranti och vägassistans.

 

Vi reserverar oss för felskrivningar, eventuella förändringar i produktion och pris, lokala avvikelser, skillnader mellan länder och att det på vissa bilder kan förekomma tillvalsutrustning.