Polars nyanställer i Dorotea

– Vi såg redan under höstens mässor att intresset för Polar var stort. Nu ser vi det också i orderböckerna, säger Polars vd Tony Ekström.
Stora Nolia i norr och Stora Elmia i söder är branschens två viktigaste mässor. Båda gick långt över förväntan för Polar.
– Vi har arbetat otroligt hårt med årets husvagnsmodeller och nylanserade dessutom Polars husbilar. Och det jobbet har lönat sig, förklarar Tony Ekström.

Polar är på G!
Nu rullar alltså beställningarna in och Polar måste öka produktionen vid fabriken i Dorotea.
– Det är riktigt kul att kunna anställa fler, även om det just nu inte handlar om så många personer. Men för både Dorotea och i branschen är det en viktig signal. Polar är på G!, hävdar en nöjd vd.
För Dorotea kommun, med knappt 3 000 invånare, är Polarfabriken förstås ett viktigt företag. Polars 65 medarbetare i Dorotea motsvarar ett företag med ungefär 2 700 anställda i Umeå eller 7 200 i Malmö.

Kvalitet lönar sig
En annan framgångsfaktor är Polar har fått ganska många nya handlare, framför allt i södra Sverige. När de nu kommit in i arbetet syns det också i försäljningsstatistiken.
– Och vi får tydliga signaler från alla återförsäljare. Det är vår envisa satsning på hög kvalitet och året runt-vagnar som gör att kunderna väljer Polar, avslutar vd Tony Ekström.

 

Vi reserverar oss för felskrivningar, eventuella förändringar i produktion och pris, lokala avvikelser, skillnader mellan länder och att det på vissa bilder kan förekomma tillvalsutrustning.