Välkommen in i

POLARS VÄRLD

Vårt mål är att en ny Polar ska ge glädje och många sköna stunder till så många som möjligt.
I år tror vi att vi har något för alla smaker. Med alla våra valmöjligheter kan du anpassa din Polar så att den passar just dig. Det finns förstås begränsningar, men vi löser de flesta önskemål.

Polar 650 - 2017

NYHET: Polar 650 enkelaxlad

I år presenterar vi helt nya Polar 650 – vår största enkelaxlade Polarvagn. Det är också en riktigt rymlig vagn, som ändå är lätt att hantera, både bakom bilen och när du ska parkera.

Välj en praktisk planlösning för hela familjen eller slå till på en lite lyxigare variant för två. Oavsett vad du väljer finns det alltid plats för tillfälliga gäster.

Det är insidan som räknas

NYHET: Innermått gäller

I år har vi återgått till att ange de mått som är viktigast, d v s innermåtten, och benämner våra vagnar efter det. En Polar 520 är alltså dryga fem meter lång – på insidan.

NYHET:Flyttad takvinkel

Nytt för i år är också att vi har flyttat takvinkeln längre fram för att underlätta monteringen av en utvändig markis – men det ger också lite mer utrymme på insidan.

Barnens Polar

NYHET: Barnens Polar

Polar ska vara lika roligt för stora och små. Därför har vi utvecklat utbudet av barnvänliga vagnar. Vår VD Tony Ekström har redan en personlig favorit – Polar 650 BR (barnrum), med förbränningstoaletten som gör toaletthanteringen till ett rent nöje.

integrerad dusch - polarNYHET: Integrerad dusch

De kluriga kollegorna på fabriken i Dorotea har utvecklat ett helt nytt badrum – en mittentoalett med integrerad dusch med skönt trallgolv. Väljer du det, blir din Polar faktiskt perfekt.

NYHET: Uppgraderad teknik

Allt fler ser TV/film, spelar dataspel och lyssnar på musik. Därför har vi uppgraderat ljudet. Dessutom har vi förbättrat internetuppkopplingen genom en ny router och utvändig antenn, med nya funktioner.

NYHET: Fler val & tillval

Den förlängda tvärdubbelsängen (TDS) förkortar sängen hela 16 cm på dagen. På dagtid kan du ställa den i divanläge och får då mer plats i vagnen. En riktigt skön nyhet är att den nu kan fås elstyrd.

Som vanligt presenterar vi också nya tyger och skinn för soffan. Nytt för i år är att du kan välja antingen klassiska gardiner eller panelgardiner.

 

Vi reserverar oss för felskrivningar, eventuella förändringar i produktion och pris, lokala avvikelser, skillnader mellan länder och att det på vissa bilder kan förekomma tillvalsutrustning.